Taxi Amsterdam: Heeft u een Taxi nodig in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een Taxi in Amsterdam? Dan bent u bij STG aan het juiste adres voor de beste prijs! Wilt u een taxi in Amsterdam reserveren voor een rit buiten Amsterdam? Ook dit behoort bij ons tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om vooraf een Taxi te reserveren zodat u zeker weet dat u een taxi beschikbaar heeft voor een belangrijke afspraak of speciale dag. Bij STG werken alleen chauffeurs die de Nederlandse taal perfect beheersen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in de taxi branche van Amsterdam. Onze chauffeurs zijn integer en betrouwbaar. Dus heeft u een Taxi nodig in Amsterdam?  Dan bent u op de juiste website beland. Schiphol Taxi Group is werkzaam in de gehele benelux. Tevens hanteren de beste tarieven binnen de Taxibranch. Heeft u speciale wensen? Neemt u vooral contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vertragingen onderweg
STG kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u uw afspraak of vlucht mist. U kunt er van op aan dat wij er altijd alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

STG Deelvervoer
Op uw verzoek zijn combinatieritten mogelijk. Bijvoorbeeld als u met vrienden, familie of collega’s reist die verschillende bestemmingen hebben. Een prijsopgave kunnen wij snel voor u berekenen Hiervoor kunt u ons een email sturen. Bellen mag natuurlijk ook.

Wij zorgen er voor dat u zonder stress en zorgen vervoert word naar de plaats van uw bestemming. Door middel van professionele chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier van en naar uw bestemming gereden. TSG  heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en daarom zorgen wij er altijd voor dat u op een veilige manier op de plaats van bestemming aankomt.

taxi Amsterdam

Taxirit berekenen?

Wilt u snel zien wat uw ritprijs is wellicht meteen reserveren? Klik dan de Berekenen knop.

 

Berekenen